Plantaardige olie/butters en wax

Pagina 1 | 2

Amandelolie

Amandelolie

Amandel-olie:                                 INCI: Prunus Dulcis Herkomst: olie gewonnen door het persen van de pitten van de Prunus Dolcis of Prunus amygdalus. ...
€ 1 95




Cocos olie

Cocos olie

Cocosolie:                                             INCI:Cocos Nusifera Herkomst: kokosolie wordt door persen en koken verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnoot.Onder de 25 ...
€ 1 75




Sesamolie

Sesamolie

Sesamolie:                                      ...
€ 2 95




Soya wax 100% natuur ECO

Soya wax 100% natuur ECO

EcoSoya™ CB-Pure Soy is vervaardigd uit 100% soyabonen en is 100% soja.Te gebruiken in cosmetica en zeep en andere bodyproducten. ...
€ 2 00




Glycerine 100ml

Glycerine 100ml

Onze plantaardige glycerine is  huidvriendelijk en vochtaantrekkend Het heeft prachtige verzachtend en vochtvasthoudende eigenschappen. ...
€ 1 95




Mango butter va 50gr

Mango butter va 50gr

Mangifera indica:Mangobutter bevat 6,5 % Palmitinzuur, 42,5 % Stearinezuur,     45 % oliezuur, 3 % linolzuur.Trekt goed in de huid,heeft vochtvasthoudende,gladmakende verwekende ...
€ 2 00




Sojaolie

Sojaolie

Sojaolie:                        INCI:Glycine Soja Herkomst: De olie wordt door koudepersing gewonnen uit de sojabonen.Deze olie bestaat uit: 8% alpha-linolenzuur,57%linolzuur,22% oliezuur,15% verzadigde ...
€ 1 75




Bijenwas va 50gr

Bijenwas va 50gr

. Bijenwas:                                    ...
€ 1 75




Cacaoboter  schilvers va 50gr

Cacaoboter schilvers va 50gr

 Cacaoboter :                    INCI:Theobroma Cacao Herkomst: cacaobonen De bonen worden geperst. en zodra deze droog zijn wordt het vast. Smelt bij 30-35º ...
€ 2 00




Avocado olie va 100ml

Avocado olie va 100ml

Deze voedzame -rijke olie bevat vitaminen zoals A, B1, B2, D en E. Het bevat ook andere essentiële vetzuren ...
€ 2 50




géén afbeelding
beschikbaar

Fractionated cocos 100ml

 Deze lichte en vloeibare droge olie wordt gebruikt in zeep, crèmes en lotions. Het is ook een prachtige basis voor vloeibare ...
€ 2 25




Kersenpitolie

Kersenpitolie

 Koud geperst uit de kern van de kersen, deze verzachtende olie is rijk aan linolzuur en oliezuur zuren,is een ...
€ 2 95



Pagina 1 | 2