Sesamolie


Artikel 3 van 22

Sesamolie



€ 2 95
Sesamolie:


Sesamolie:                                            INCI: Sesamum Indicum
Herkomst: wordt gewonnen door het persen van de zaden en bevat veel vit. B1, E en F en mineralen.
Men beweerd dat het ondersteunend werkt bij de behandeling van psoriasis,eczee,reuma en arthritus. Door zijn vochtinbrengende eigenschappen goede supervetter. Heeft een nootachtige geur en maakt een zachter soort zeep,tenzij het wordt gebruikt in combinatie met de meer hardere vetten en olieen. Gebruik als bsisolie tot 10% van de totale vetten



(inclusief 19% BTW)