Cocos olie


Artikel 2 van 22

Cocos olie



€ 1 75
Kokos/glycerine/soja:


Cocosolie:                                             INCI:Cocos Nusifera
Herkomst: kokosolie wordt door persen en koken verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnoot.Onder de 25 º neemt deze olie een vaste vorm aan. Kokosolie bestaat voor 90% uit verzadigde vetzuren en 2% uit linolzuur.
Geschikt voor: kokosolie heeft op de huid een verzachtende en beschermende werking is naast huidverzorging ook een goede basis voor zepen .Trekt langzaam in de huid en is een uitstekende bescherming tegen uitdroging.

Geeft een rijk schuimende zeep maar wees spaarzaam met gebruik werkt uitdrogend. Dosering 20-30% van de totale vetten.



(inclusief 19% BTW)