Winkelwagen (leeg) > Uw gegevens > Bestellen Vertel verder >>   

  Fun-with-soap
FUN-WITH-SOAP
Contact
Plantaardige olie/butters en wax
Parfumolie
Invent a Scent: stel je eigen geur samen.
Zelfmaak pakketten
Fun-with-soap gebakjes.
Melt and pour zeep /gietzeep wit of transparant
Melt and Pour kleurstof
Zeepverfstof CP/HP/WP/MP
Zeeppigmenten
Klei-aarde om zeep te kleuren
Gedroogde kruiden
Zout en dead-sea mud
Melkpoeders,honingpoeder en zijde voor zeep
Bathbomb/badpoeder
Wateroplosbaar papier A-4
Zeepgietmallen
Zeepsnijders en bruisbaltangen
Accessoires voor zeepkettingen en decoratie
Verpakkingen
Hoe reinig jeje zeepmal ?
Fun-with-soap video`s
Leuke links
Leveringsvoorwaarden

  Aanbieding

Brocades


 

€ 12,95

nu
€ 9 95


 
Brocades



  Nieuwsbrief


 
Meld u aan voor onze nieuwsbrief:
Naam:
E-mail:

  Gastenboek

Hartelijk bedankt voor de snelle en goede service super !!!! ... lees meer >>
30-01-2010


hallo,bedankt voor jullie snelle reaktie (e-mail),prima comunicatie! ik heb mijn eerste zeepjes ... lees meer >>
09-01-2010


Dit is een mooie site overzichtelijke site, proficiat. Heb je de site ... lees meer >>
23-12-2009

 Plaats een bericht >>

  avantgarde
magnolia
kermerk webshop


Plantaardige olie/butters en wax




Mango butter

Mango butter

Mangifera indica:Mangobutter bevat 6,5 % Palmitinzuur, 42,5 % Stearinezuur,     45 % oliezuur, 3 ...
€ 1 95




Soya wax 100% natuur ECO

Soya wax 100% natuur ECO

EcoSoya™ CB-Pure Soy is vervaardigd uit 100% soyabonen en is 100% ...
€ 2 00




Bijenwas

Bijenwas

. Bijenwas:                    ...
€ 2 10




Cacaoboter

Cacaoboter

 Cacaoboter :                    INCI:Theobroma Cacao Herkomst: cacaobonen De bonen worden geperst. en zodra ...
€ 1 95




Amandelolie

Amandelolie

Amandel-olie:                                 INCI: Prunus Dulcis Herkomst: olie gewonnen door het persen van de ...
€ 2 25




Calendula olie

Calendula olie

Bevat veel helende eigenschappen en staat bekend om zijn genezende werking ...
€ 2 95




Cocos olie

Cocos olie

Cocosolie:                                             INCI:Cocos Nusifera Herkomst: kokosolie wordt door persen en koken verkregen ...
€ 1 95




Ricinusolie/Castorolie

Ricinusolie/Castorolie

Ricinusolie:                             INCI; Ricinus Cominus/Castor Olie Herkomst: Deze olie wordt gewonnen door persen ...
€ 1 95




Sesamolie

Sesamolie

Sesamolie:                      ...
€ 2 70




Sojaolie

Sojaolie

Sojaolie:                        INCI:Glycine Soja Herkomst: De olie wordt door koudepersing gewonnen uit de ...
€ 1 50




Sheabutter

Sheabutter

Sheabutter :                    ...
€ 2 20




Glycerine 100ml

Glycerine 100ml

Onze plantaardige glycerine is  huidvriendelijk en vochtaantrekkend Het heeft prachtige verzachtend en vochtvasthoudende eigenschappen. ...
€ 1 95








© 2008 - 2010 Fun-with-soap | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden
sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by mijnwebwinkel